Piši nam na info@lovsin.si

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vprašanja ali povpraševanja glede rezervacij. 
Naš delovni čas je prilagojen sezonskemu delu, na telefonske klice se najrajši odzivamo med 10.00 in 14.00 uro, na elektronska sporočila pa odgovorimo v najkrajšem možnem času. 

Telefon: +386 40 726 223 (Luka) 

Email: info@lovsin.siOstale informacije lahko preveriš tukaj: 

Posestvo – tehnične informacije 

O nas – kdo smo? 

Cenik – tekoče cene in ugodnosti 

FAQ – pogosta vprašanja in odgovori

Kako lahko pomagamo?

Na naši spletni strani ni odgovora na vprašanje, ki ga iščeš? Pošlji nam sporočilo preko obrazca spodaj: 

Javni prevoz

Vlak:

Najbližja železniška postaja se nahaja dober kilometer stran od Posestva Lovšin. Ker spodbujamo zelene načine potovanja, lahko ob predhodni najavi, poskrbimo za prevoz od železniške postaje do posestva in obratno. 

Več informacij o linijah in voznih redih najdete na uradni spletni strani Slovenskih železnic. 

Za izstopno ali vstopno postajo izberete – Metlika. 

Vsem gostom, ki nas obiščejo z vlakom ali kolesom, priznamo 10 % popust na nočitev. 

Načini plačilNavodila za pot 

Posestvo Lovšin se nahaja v Križevski vasi tik ob mestu Metlika. Do posestva vodijo tri poti. Prva možnost  je, da v krožišču pri mejnem prehodu Metlika (trgovina Eurospin) zavijete za Križevsko vas in pot nadaljujete do konca vasi. 

Druga možnost je, da tik pred mejnim prehodom Metlika zavijete deno (ali levo, če se vračate iz smeri Hrvaške), pri Gasilskem domu Križevska vas zavijete levo in pot nadaljujete do konca vasi. 

Tretja možnost pa je, da na regionalni cesti Metlika – Črnomelj (ob cesti je postavljena usmerjevalna tabla) zavijete levo (v smeri Črnomelj) ali desno (v smeti Metlika), prečkate železniški prehod, v vasi zavijete desno in pot nadaljujete do konca vasi. 

V vseh treh možnostih upoštevajte usmerjevalne table in NE ZAVIJAJTE na poti, ki niso izrecno označene z logotipom kampa (šotor) ali logotipom Posestva Lovšin. Tako se boste izognili lokalnim in gozdnim cestam, ki niso primerne za težja in večja bivalna vozila.

Latitude: 45.633876
Longitude: 15.310319

Naroči se na novičnik