Posestvo Lovšin

Posestvo Lovšin je stara mlinarska domačija, ki leži tik ob reki Kolpi, v Križevski vasi pri Metliki. Na posestvu se zadnjih nekaj let ukvarjamo izključno s turizmom in ponujamo nastanitvene enote, ki omogočajo neposreden stik z naravo. Za vas imamo na voljo mesta za kampiranje, šotorišče, prostore za avtodome in kamperje ter dva luksuzna šotorja.

10 AC prostorov
20 kampirnih mest
10 šotorišč
2 glamping šotora
skupna kuhinja
Posestvo Lovšin iz zraka
Parkiranje

Parkiranje vozil je mogoče na območju prostorov za kampiranje in prostoru za krajše postanke (coni K in T). Na parceli je dovoljeno eno vozilo, drugo vozilo se doplača. Brezplačno je mogoče parkirati na parkirišču, ki se nahaja ob samem posestvu.

Oskrba potovalnih vozil

Na posestvu avtodomom omogočamo oskrbo z vodo in praznjenje kaset odpadnih vod. Na skoraj vseh prostorih je možna priključitev na električno omrežje. Na voljo imamo tudi posode, ki varujejo naravo pred odpadnimi olji.

Pralni stroj

Za goste imamo na voljo profesionalni pralni stroj, ki omogoča pranje perila na 40 in 60 °C. Prav tako ponujamo ekološka pralna sredstva, ki so vključena v ceno žetona za pranje. Sušenje je mogoče na zraku ali v sušilnem stroju (doplačilo).

Sanitarije

Na posestvu imamo na voljo sanitarije s kopalnicama in pa zunanje tuše, umivalnike ter prostor za previjanje dojenčkov.

Internetna povezava

Na območju posestva imamo na voljo hitri internet in brezplačen wifi za vse goste.

Električni priključki

Na celotnem območju posestva imamo nameščene električne omarice, ki delujejo pod 16A napetostjo. Na voljo imamo tako običajne kot euro priklope.

Udobje gostov je
na prvem mestu

V današnjem svetu je prehrana pomemben dejavnik. Je skrb za lastno zdravje, zdravje družine in velikokrat predstavlja tudi poseben ritual. Z mislijo na goste imamo na Posestvu Lovšin pripravljeno popolnoma opremljeno skupno kuhinjo, ki olajša pripravo hrane in vsebuje:

  • dve kuhalni površini (plin)
  • hladilnik
  • posode za kuhanje
  • jedilni servis
  • pomivalna korita (3x)
  • prostor za obedovanje
  • žar točka
"Great Family camp with super nice owners. Beside the classic camp they have a dedicated motorhome area with electricity, right next to the river. Peaceful and quiet place!."
"Great place and friendly service. The campsite is located in an old miller's farm. Infrastructure is very clean and good looking. A river flows nearby, which surprises with its warm temperature. In the bar you can meet friendly guests and owners willing to talk. I regret that I could only stay one day. I would love to come back for longer. Cheers with delicious birch vodka :)"
"Super in miren kamp. V kampu je tudi veliko družin z otroci, tako da priporocam vsem, ki potrebujete oddih. Wc - ji so čisti, tudi korita za pomivanje posode so dovolj široka. Tam dobite vse od pralnega praska, do gobice… priporocam vsem, ki radi kampirate"
Živa Kolenko

Sanitarije

Zavedamo se, da so sanitarije izredno pomembne. Z veliko skrbnostjo skrbimo za čistočo in izgled sanitarij, spremljamo potrebe gostov in večino investicij namenimo prav sanitarijam.

Sanitarije na Posestvu Lovšin