Glamping

1-2 osebe
20m2
Želiš preživeti romantični oddih v dvoje? Si želiš pobegniti v naravo, a te ne mika postavljanje šotora in spanje na trdih tleh? Si za počitnice malo drugače? Potem je bivanje v našem glamping oz. luksuznem šotoru izbira zate!

Kaj sploh je glamping?

Glamping imenujemo luksuzno bivanje v naravi, ki nudi skoraj vse komoditete hotelske sobe. Na Posestvu Lovšin imamo na voljo dva luksuzna šotora, ki se nahajata v samem kampu in sta primerna za bivanje dveh oseb. Šotora ponujata udobje, a hkrati neposreden stik z naravo in svobodo, ki jo takšno bivanje ponuja.

Kaj vključuje bivanje?

Šotora sta opremljena z zakonsko posteljo, na vsaki strani postelje pa se nahaja nočna omarica z bralno lučko in električno vtičnico. Posteljnina z dodatki je vedno skrbno izbrana, da paše v barvni koncept posameznega šotora. Tudi če je malce hladneje, brez skrbi, na voljo imamo dodatna pokrivala, da bo stiskanje še prijetneje. V vsakem šotoru se nahaja regal, v katerem je mini hladilnik in prostor za odlaganje prtljage. Na terasi se nahaja mizica z dvema stoloma in mini kuhinjica z indukcijsko ploščo in osnovno kuhinjsko opremo. Prav tako je vsem gostom na voljo skupna kuhinja, ki jo lahko s pridom uporabljate.

V sklopu namestitve v glamping šotoru omogočamo tudi bivanje tretje osebe. V tem primeru za doplačilo uredimo dodatno ležišče. V kolikor ste družina z majhnimi otroci, le ti bivajo brezplačno, prav tako vam na vašo željo, brezplačno namestimo otroško posteljico s posteljnino.

Gostom v glamping šotorih so na voljo tudi brisače in dobrodošlica ob prihodu. V sklopu bivanja vam za doplačilo pripravimo tudi okusen zajtrk in belokranjskih dobrot.

Seveda pa nismo pozabili niti na ljubljenčke, le ti v šotorih bivajo brezplačno in so seveda dobrodošli. Za vse goste glampingov imamo brezplačno na voljo tudi uporabo kanujev in SUP-ov, ki pa jih je potrebno predhodno (na lokaciji) rezervirati.

Kakšna pa je cena?

Cena bivanja na enoto z vsemi vključenimi storitvami (tudi turistično takso) se giblje med 80 € in 100 €, odvisno od sezone in posebnih akcijskih paketov. Več o cenah si lahko pogledate na CENIKU, nastanitev pa lahko rezervirate oz. pošljete povpraševanje po prostem terminu, na strani REZERVACIJE.

Kaj ponujamo?

Pravila kampa

 1. Prihod in prijava med 14.00 in 20.00 uro.
 2. Odhod in odjava do 10.00 ure.
 3. Upoštevanje nočnega reda in miru med 23.00 in 7.00 uro.
 4. Domači ljubljenčki morajo biti vedno pod nadzorom.
 5. Omogočamo plačila z gotovino in kartico.
 6. Brezplačno parkirno mesto ob namestitvi.
 7. Obvezno ločevanje odpadkov.
 8. Kajenje znotraj šotora je strogo prepovedano!
 9. V vsaki namestitvi se nahaja tudi razkužilo, gostom so na voljo obrazne maske.
 10. Prepovedano je vznemirjanje divjih živali.
 11. Prepovedano je odmetavanje smeti in ogorkov po tleh.

Občina Metlika Vreme

-1°C

Vlaga: 95%

Veter: 0.86m/s

Thu
4°C
Fri
17°C
Sat
5°C
Sun
1°C

Campground map

Legenda