Kampiranje

1-4 osebe
med 70 m2 in 100 m2

Svoj oddih si predstavljaš zgolj kot kampiranje. Z veseljem preživljaš noči pod milim nebom, v zavetju šotora, prikolice, šotorske prikolice, kamperja, itd. Na Posestvu Lovšin imamo nekaj enot znotraj kampa, ki ti nudijo varno zavetje v senci dreves, hkrati pa imaš vso infrastrukturo na dosegu roke oz. koraka.

Majhen butični kamp?

Kamp Posestva Lovšin zajema manj kot 30 kampirnih enot, ki so velike med 70 in 100 mˇ2. Vsaka kampirna enota ima električni priključek in je večino dneva osenčena. Kamp se nahaja ob reki Kolpi, same enote pa so umeščene tako, da je bivanje na njih primerno tudi v deževnem vremenu in v času, ko lahko reka naraste.

Kaj vključuje bivanje?

V sklopu bivanja na Posestvu Lovšin vam omogočamo uporabo skupnih sanitarij in zunanjih tušev, ki se nahajajo v samem kampu, v coni K. Prav tako je vsem gostom na voljo skupna kuhinja, v kateri najdete vse pripomočke za pripravo obroka, hladilnik, plinski plošči in pomivalna korita. Ob kuhinji se nahaja tudi prostor za žar in nekaj setov vrtne garniture, ki omogočajo, da v miru in udobno pojeste svoj obrok. Gostom je na voljo tudi pralni stroj, ob nakupu žetona. Za goste omogočamo tudi najem kanujev in SUP-ov.

Kakšna pa je cena?

Na Posestvu Lovšin je cena za kampiranje razdeljena na ceno nočitve po osebi, turistično takso in elektriko po kampirni enoti, na noč. Parcel in šotorov ne zaračunavamo dodatno. Več o cenah in prostih kapacitetah si lahko ogledate na CENIKU, za rezervacijo prostora ali povpraševanje, pa nam lahko pišete preko obrazca REZERVACIJE.

Kaj ponujamo?

Pravila kampa

 1. Prihod in prijava med 10.00 in 20.00 uro.
 2. Odhod in odjava do 10.00 ure.
 3. Upoštevanje nočnega reda in miru med 23.00 in 7.00 uro.
 4. Domači ljubljenčki morajo biti vedno pod nadzorom.
 5. Omogočamo plačila z gotovino in kartico.
 6. Brezplačno parkirno mesto v sklopu posestva.
 7. Na posestvu je obvezno ločevanje odpadkov.
 8. V skupnih objektih se nahajajo razkužila, gostom so na voljo tudi obrazne maske.
 9. Prepovedano je kakršnokoli vznemirjanje divjih živali.
 10. Prepovedano je odmetavanje smeti in ogorkov po tleh.
 11. Prepovedano je obrezovanje dreves, grmovja in obrečnega rastlinja.

Občina Metlika Vreme

33°C

Vlaga: 30%

Veter: 1.82m/s

Sat
33°C
Sun
31°C
Mon
31°C
Tue
35°C

Campground map

Legenda