Šotorišče

1-4 osebe
od 20 do 100 m2

Sanjaš o zvezdnih nočeh, šumu reke in regljanju žab? Na Posestvu Lovšin cenimo pristen stik z naravo, zato gostom ponujamo šotorišče, ki se nahaja neposredno ob reki Kolpi.

Šotorišče neposredno ob reki Kolpi?

Da, naše šotorišče se nahaja neposredno ob reki in prav to mu daje poseben čar. Šotorišče je primerno za manjše šotore in manjše skupine, idealno za par ali družine. Večina parcel se nahaja v senci vrb, prav tako je na vseh parcelah mogoč priklop na elektriko. S seboj imejte električni podaljšek. Zaradi neposredne bližine reke Kolpe in živali, ki živijo v obrečnem ekosistemu, dostop z avtomobili ni mogoč. V ta namen imamo na voljo brezplačno parkirišče v sklopu posestva.

 

Kaj vključuje bivanje?

V sklopu bivanja na Posestvu Lovšin vam omogočamo uporabo skupnih sanitarij in zunanjih tušev, ki se nahajajo v samem kampu, v coni K. Prav tako je vsem gostom na voljo skupna kuhinja, v kateri najdete vse pripomočke za pripravo obroka, hladilnik, plinski plošči in pomivalna korita. Ob kuhinji se nahaja tudi prostor za žar in nekaj setov vrtne garniture, ki omogočajo, da v miru in udobno pojeste svoj obrok. Prav tako je gostom na voljo tudi pralni stroj, ob nakupu žetona. Za goste omogočamo tudi najem kanujev in SUP-ov.

Kakšna pa je cena?

Na Posestvu Lovšin je cena bivanja razdeljena na ceno nočitve po osebi, turistično takso in elektriko. Parcele in šotorov ne zaračunavamo dodatno. Več o cenah in prostih kapacitetah si lahko ogledate na CENIKU, za rezervacijo prostora ali zgolj povpraševanje, pa izpolnite obrazec REZERVACIJE.

Kaj ponujamo?

Pravila kampa

 1. Prihod in prijava med 10.00 in 20.00 uro.
 2. Odhod in odjava do 10.00 ure.
 3. Upoštevanje nočnega reda in miru med 23.00 in 7.00 uro.
 4. Domači ljubljenčki morajo biti vedno pod nadzorom.
 5. Omogočamo plačila z gotovino in kartico.
 6. Brezplačno parkirno mesto v sklopu posestva.
 7. Na posestvu je obvezno ločevanje odpadkov.
 8. V skupnih objektih se nahajajo razkužila, gostom so na voljo tudi obrazne maske.
 9. Prepovedano je kakršnokoli vznemirjanje divjih živali.
 10. Prepovedano je odmetavanje smeti in ogorkov po tleh.
 11. Prepovedano je obrezovanje dreves, grmovja in obrečnega rastlinja.

Občina Metlika Vreme

7°C

Vlaga: 87%

Veter: 0.35m/s

Sun
12°C
Mon
12°C
Tue
9°C
Wed
15°C

Campground map

Legenda