fbpx

Pavšalno kampiranje

PAVŠALNO KAMPIRANJE

Želite dalj časa preživeti v kampu in imate svoj šotor, bivalno prikolico ali avtdom?

15 kampirnih enot elektrika na vseh enotah skupne sanitarije pomivalni otok

Kampiranje za daljši čas

Kampiranje za daljši čas (od 1 meseca naprej) imenujemo pavšalno kampiranje.

V družini Lovšin se s turizmom ukvarjamo že več kot 100 let. Pred skoraj 30 leti, pa smo odprli kamp in prostor za kampiranje. Naš kamp vodimo tako, da je miren, majhen in primeren za družine, pare in posamezne aktivne obiskovalce. Posestvo se nahaja v neposredni bližini reke Kolpe na stari mlinarski domačiji, ki predstavlja največjo zaščiteno domačijo v celotni Beli krajini. Sam kamp na posestvu meri 5000 m2 in je opremljen z električnimi omaricami ter postajo za pomivanje posode. V celoti je ograjen z ograjo in živo mejo. Kapaciteta kampa je 30 označenih kampirnih mest (15 mest namenjamo pavšalnemu kampiranju). Eno mesto je veliko okoli 70 m2. Značilnost kampa je, da je skoraj v celoti osenčen z različnimi drevesnimi vrstami.

Gostom, ki želijo v našem kampu preživeti dlje časa, ponujamo možnost pavšalnega kampiranja. Pavšalno kampiranje pomeni, da ima gost na določeni kampirni enoti postavljeno svojo premičnino dlje od enega meseca. Navadno imajo pavšalni gosti sklenjenje letne pavšalne pogodbe, kar jim omogoča rezervacijo parcele in kampiranje v obratovalnem času kampa. Obratovalni čas kampa Lovšin je sezonski, in sicer od pričetka maja do konca oktobra. Mesdsebojni odnosi, pogoji in cena pavšalnega kampiranja so določeni s pogodbo. Vsak gost, ki kampira na Posestvu Lovšin je dolžan upoštevati Hišni red.

Bi nas želeli obiskati? Pišite nam!
I would highly recommend this place to all who are visiting Metlika, if you like spending your holidays in a quiet place with few tourists, wild nature, warm river, good energy and friendly locals to know this region better. It will be worth a stop.
Enoch T.
international student
Presenetljivo prijeten kamp s sproščeno, na pomoč in druženje pripravljeno stalno klientelo, nadpovprečno urejenimi toaletnimi prostori in pozornimi lastniki. Priporočam!
Janez R.
restavrator
Posestvo Lovšin ... kraj kjer si prijazno postrežen z odlično kavo, se v dobri družbi nasmejiš do solz, se ohladiš v Kolpi in kraj kjer se najde sreča. 😀😉
Sara R.
na počitnicah

Imate še kakšno vprašanje?

Pošljite nam elektronsko pošto in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja.

Comments are closed.