fbpx

Glamurozno kampiranje

GLAMUROZNO KAMPIRANJE

Za vse, ki cenijo pristen stik z naravo, a potrebujejo udobje postelje.

100 €/noč
primerno za 2 osebi skupne sanitarije (kamp) posteljnina vključena zajtrk

Glamurozno kampiranje

Z nočitvijo v luksuznem oz. glamuroznem šotoru na Posestvu Lovšin lahko doživljate čare kampiranja in neposrednega stika z naravo iz udobja postelje. Na voljo za najem imamo 2 šotora, ki sta postavljena v senčnem delu kampa. Ponudba nočitve vsebuje posteljnino, brisače, lastno mini kuhinjo, paket dobrodošlice, uporabo skupnih sanitarij ter brezplačno uporabo električnih koles in supov. Posestvo se nahaja tik ob reki Kolpi na stari mlinarski domačiji, ki predstavlja največjo zaščiteno domačijo v celi Beli krajini. Stoletni Lovšinov mlin sicer ne melje več, vendar je dobro ohranjen. Od tu se vse do hrvaške strani razteza 220m dolg jez, ki je v zelo dobrem stanju. Z jezu lahko ribarite, po njem hodite, sedite in pustite, da vas masira vodni tok. Kopanje je tu primerno tudi za plavanja nevešče in otročičke, saj je pod jezom voda zelo plitva. Za športne dejavnosti na kopnem je namenjenih več urejenih zelenic, gostom so na voljo tudi navadna ter električna kolesa. Za tiste, ki želijo malo višje pa smo uredili celo naravno plezalno steno. Če želite reko spoznati malo bliže imamo za vas na voljo kanuje, kajake in supe.

Bi nas želeli obiskati? Pišite nam!

VIDEO POSESTVA LOVŠIN IZ ZRAKA

I would highly recommend this place to all who are visiting Metlika, if you like spending your holidays in a quiet place with few tourists, wild nature, warm river, good energy and friendly locals to know this region better. It will be worth a stop.
Enoch T.
international student
Presenetljivo prijeten kamp s sproščeno, na pomoč in druženje pripravljeno stalno klientelo, nadpovprečno urejenimi toaletnimi prostori in pozornimi lastniki. Priporočam!
Janez R.
restavrator
Posestvo Lovšin ... kraj kjer si prijazno postrežen z odlično kavo, se v dobri družbi nasmejiš do solz, se ohladiš v Kolpi in kraj kjer se najde sreča. 😀😉
Sara R.
na počitnicah

PRIPRAVLJENI NA REZERVACIJO?

Imate še kakšno vprašanje?

Pošljite nam elektronsko pošto in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Comments are closed.